Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Φαινόμενο Μέσι! Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του? (video)

Ότι και να πούμε για το φαινόμενο Μέσι είναι λίγο. Εδώ και τρία χρόνια παίζει διαστημική μπάλα!

«Ο Μέσι δεν ανήκει σ΄ αυτόν τον κόσμο», «Ο κόσμος στα πόδια του», «Ανεξάντλητος Μέσι» είναι μερικοί μόνο τίτλοι των εφημερίδων που δεν διστάζουν να τον παρομοιάσουν με ποδοσφαιρικό Μεσσία!



Είπαν για τον Λιονέλ Μέσι:

ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ: «Εχω δει τον παίκτη που θα κληρονομήσει τη θέση μου στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και το όνομά του είναι Λιονέλ Μέσι. Η δυναμική του δεν έχει όρια και πιστεύω πως έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ο μεγαλύτερος παίκτης της Αργεντινής».

ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΟΪΦ:
 «Εχει την ικανότητα να κάνει τα δύσκολα εύκολα χωρίς να υποφέρει, να δείχνει αγωνία... Αν υποφέρεις δεν μπορείς να είσαι ο κορυφαίος σε τίποτα».

ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ:
 «Πρέπει να το δεις (σ.σ.: τα όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο). Δεν είναι κάτι που μπορείς να περιγράψεις, γιατί πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις».

ΑΡΣΕΝ ΒΕΝΓΚΕΡ:
 «Ο Μέσι μοιάζει σαν να βγήκε από το ΡlayStation. Κάνει το απίθανο, πιθανό. Μπορεί να φτάσει σε απίστευτα ύψη το επίπεδό του».

ΟΣΒΑΛΝΤΟ ΑΡΝΤΙΛΕΣ:
 «Ο Μέσι δεν ανήκει σ΄ αυτόν τον πλανήτη. Δεν υπάρχουν λέξεις να τον περιγράψεις».

ΤΣΑΒΙ: «Είναι ξεκάθαρο πως ο Μέσι είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από μας. Αυτοί που δεν το βλέπουν είναι τυφλοί». 


Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας του? Το ΗΜΙΧΡΟΝΟ ανακάλυψε τι παίρνει ο Λιονέλ και κάνει παπάδες στα γήπεδα! Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε…

Υπάρχουν βέβαια και παραλλαγές όπως αυτή, αυτή, αυτή και αυτή… τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την... θαυματουργή Φέτα!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου τηλεφωνήσουν, αν σε ρωτήσουν ποιο πρωτοσέλιδο διαβάζεις, Δήλωσε το, Φώναξε το δυνατά: "Διαβάζω ΗΜΙΧΡΟΝΟ!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...