Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Υπομονή Αχιλλέα, σπάει η φωνή μου σίδερα!

Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται… Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», στον Ολυμπιακό Βόλου προκειμένου να ξεπεράσουν τον σκόπελο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σκοπεύουν να εκχωρήσουν τις μετοχές της ΠΑΕ στον Βασίλη Καρρά (μεγαλομέτοχος), την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη και λοιπούς μετόχους (αστέρες του καλλιτεχνικού πενταγράμμου?) ώστε να εξασφαλίσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Super League!



Μάλιστα οι εργασίες ανακαίνισης του Πανθεσσαλικού σταδίου έχουν ήδη ξεκινήσει και σε αυτές περιλαμβάνονται: η τοποθέτηση τραπεζιών και ειδικών stand στις εξέδρες αντί των πλαστικών καθισμάτων, η διαμόρφωση των αποδυτηρίων ώστε να θυμίζουν καμαρίνια, η τοποθέτηση ειδικών φωτορυθμικών μηχανημάτων στους προβολείς και η τοποθέτηση πίστας πίσω από κάθε εστία!
Οι αγώνες του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα ξεκινούν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Το πρόγραμμα θα ανοίγει η Αγγελική Ηλιάδη ενώ στο ημίχρονο των αγώνων θα εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς με το μουσικοχορευτικό του μπαλέτο και την πολυμελή του ορχήστρα! Θεωρείται επίσης δεδομένο ότι οι κλασικοί «πασατέμπος» της κερκίδας θα αντικατασταθούν από καλλίγραμμες λουλουδούδες…

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου τηλεφωνήσουν, αν σε ρωτήσουν ποιο πρωτοσέλιδο διαβάζεις, Δήλωσε το, Φώναξε το δυνατά: "Διαβάζω ΗΜΙΧΡΟΝΟ!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...