Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στα ασπρόμαυρα ο Νέρι Καστίγιο!

Την πρώτη επίσημη μεταγραφή του παρουσίασε σήμερα το πρωί ο ΠΑΟΚ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα το πρωί ο Νέρι Καστίγιο! Ο Δικέφαλος κινήθηκε αστραπιαία αποσπώντας την υπογραφή του Ουρουγουανού, πρώην παίχτη του Άρη, λίγες μόνο ώρες αφότου έμεινε ελεύθερος από την Σαχτάρ Ντόνεσκ! Στην επίσημη παρουσίασή του από τον πρόεδρο της ομάδας Θ. Ζαγοράκη, δήλωσε ευτυχισμένος για την νέα σελίδα στην καριέρα του ενώ εξέφρασε και την ελπίδα του να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο σύλλογο. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δικεφαλου εξήρε τον Ουρουγουανό τονίζοντας ότι πρόκειται για εξαιρετικό Μπαλαδόρο!




Μάλιστα αμέσως μετά την παρουσίαση του, ο Καστίγιο πήρε κανονικά μέρος στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το ΗΜΙΧΡΟΝΟ!

BetBeast.com Πατήστε εδώ

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με αποκλειστικές και πάλι πληροφορίες, ο Δικέφαλος αμέσως μετά την λήξη των playoff θα ανακοινώσει και τον νέο του προπονητή για την σεζόν 2011-2012. Το όνομα αυτού? Έκτορ Κούπερ!

Οι δύο πλευρές, μετά και τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, θα έρθουν σε συμφωνία και το ΗΜΙΧΡΟΝΟ, με την μέθοδο “back to the future-foto” σας παρουσιάζει από τώρα την αποκλειστική φωτογραφία από την παρουσίαση του Αργεντινού.




Επειδή όμως γρήγορα οι δρόμοι του Κούπερ με τον ΠΑΟΚ θα χωρίσουν (για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες), το ΗΜΙΧΡΟΝΟ με την μέθοδο “back to the future-ultimate foto” σας παρουσιάζει από τώρα, σε αποκλειστική και πάλι φωτογραφία, τον επόμενο τεχνικό του Δικεφάλου…



8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

allh douleia den exete re kafroi?????? alla pali pitsa mpira tha ste reeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ...

KANTHAR0S είπε...

Σε λίγο θα μας πεις ότι υπέγραψε και τον Γκαγκάτση.

Ανώνυμος είπε...

HMIXRONO 8A SE KOPSO

Ανώνυμος είπε...

kante oneira mogoloi

Ανώνυμος είπε...

bromoskoulika peo re

Ανώνυμος είπε...

τουρκοι μουνια

Ανώνυμος είπε...

πουστότουρκοι

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου τηλεφωνήσουν, αν σε ρωτήσουν ποιο πρωτοσέλιδο διαβάζεις, Δήλωσε το, Φώναξε το δυνατά: "Διαβάζω ΗΜΙΧΡΟΝΟ!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...