Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Γιάννης Πουλόπουλος - 60 Μεγάλες Αποτυχίες!

"Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα, τώρα προέχει το καλό της ομάδας!"

Μία φράση που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από πολλούς, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα που η ομάδα του Άρη παραπατούσε συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο και η Διοίκηση της ομάδας έδειχνε ανίκανη και ανήμπορη να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.

"Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα, τώρα προέχει το καλό της ομάδας!"

Η ώρα είχε έρθει προ πολλού. Το καλό της ομάδας όμως δεν ήρθε ποτέ!

Άποψη  του ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ είναι ότι τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται εν τη γενέσει τους. Τα στραβά μάτια και η σιωπή για… «να μην διαταραχτεί το καλό κλίμα στα αποδυτήρια», αποδεδειγμένα πλέον, δεν βοηθά σε τίποτα και με κανέναν τρόπο μια ομάδα. Απλά επιτείνει το πρόβλημα. Σαν Blog, διατυπώσαμε πολλές φορές στην διάρκεια της χρονιάς τις ενστάσεις μας, τόσο για την λειτουργία της ομάδας όσο και για την μετατόπιση ευθυνών που επιχειρήθηκε από τον υποστηρικτικό «μηχανισμό» της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αλλά και τους πρώην «οπαδάρχες» (εξού και ο διαδικτυακός πόλεμος που δεχτήκαμε).

Μετά και την χτεσινή, απόφαση Ντροπή για την ιστορία του Άρη, με την μη αδειοδότηση της ομάδας, το ελάχιστο δηλαδή που έπρεπε να διασφαλίσει η Διοίκηση της ΠΑΕ,  όλοι πλέον οι φίλοι της ομάδας αντιλαμβάνονται ότι έφτασε η ώρα για ΑΛΛΑΓΕΣ!

Αλλαγές που θα φέρουν την κάθαρση. Και για να επέλθει η κάθαρση, εννοείται ότι στην αυριανή ημέρα της ομάδας δεν έχουν θέση όσοι συνετέλεσαν στο να φτάσουμε ως εδώ. Οι Διοίκησεις της ΠΑΕ και φυσικά της Κ.Μ.Α θα πρέπει ήδη να αποτελούν παρελθόν καθώς αποδείχτηκαν περίτρανα ΑΝΙΚΑΝΕΣ να διαχειριστούν το τεράστιο καράβι του ΑΡΗ.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά!

Ήρθε η ώρα για την «επανάστασή» μας!

Και όπως όλες οι επαναστάσεις, έτσι και η δική μας, χρειάζεται ένα ηγέτη!

Και φυσικά στην περίπτωσή μας, ο ιδανικός ηγέτης δεν είναι άλλος από τον…

ΓΙΑΝΝΗ τον ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ!Και για να προλάβουμε όσους θα τρέξουν να προτάξουν το... «μα καλά, αν φύγει δηλαδή θα σωθεί η ομάδα;»… 

Το παραπάνω ερώτημα ισοδυναμεί με το ερώτημα «μα καλά, αν φύγει δηλαδή ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος θα σωθεί η Ελλάδα;»...

Η απάντηση είναι φυσικά όχι αλλά… αν είχαν φύγει πριν 2-3-4 χρόνια πιθανότατα δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ!

Η επόμενη ημέρα δεν είναι τόσο απλή, ούτε για την χώρα, ούτε φυσικά για τον Άρη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μας βγάλουν από την κρίση αυτοί μας οδήγησαν ως εδώ…

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου τηλεφωνήσουν, αν σε ρωτήσουν ποιο πρωτοσέλιδο διαβάζεις, Δήλωσε το, Φώναξε το δυνατά: "Διαβάζω ΗΜΙΧΡΟΝΟ!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...