Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Κανονικό το γκολ του Λυμπερόπουλου! Αποκαλυπτική φωτογραφία!

Με γκολ (οφσάιντ) του Λυμπερόπουλου, του Μπάχα και του Καφέ, η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 τον Ατρόμητο και κατέκτησε το κύπελλο σε έναν αγώνα παρωδία που στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Οι αθλιότητες των κάφρων εντός και εκτός γηπέδων, θα συνεχίζονται όσο το κράτος και το ποδόσφαιρο μας συνολικά είναι ένα απέραντο μπουρδέλο (όπως επεσήμανε και ο Δώνης).

Αν η πολιτεία δεν αποφασίσει να τελειώσει μια και καλή με τα έκτροπα που συμβαίνουν στα γήπεδα (χουλιγκάνια-οπαδούς, χουλιγκάνια-παράγοντες, ανεγκάφαλοι-μπάτσοι, καμικάζι-διαιτητές, σκάνδαλα, κασέτες, αδειοδοτήσεις, ενημερότητες, παράγκες κλπ) γεγονότα σαν τα χτεσινά θα συνεχίσουν να συμβαίνουν όπως γίνεται χρόνια τώρα…

Οι γνωστοί γραβατάκηδες θα κάνουν δηλώσεις επί δηλώσεων, τα κανάλια θα εύχονται να μην θρηνήσουμε θύματα, η πολιτεία θα «κόβει» επιλεκτικά τις επιχορηγήσεις, θα απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών, θα διοργανώνονται τελικοί με την παρουσία μόνο μαθητών Δημοτικού στις κερκίδες και όλα καλά όλα ανθηρά…

Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!

Και για να κάνουμε και λίγο πλακίτσα (γιατί μόνο για πλάκα είναι το ποδόσφαιρό μας), σας αποκαλύπτουμε φωτογραφία που δικαιώνει απόλυτα τον επόπτη και τον Κάκο για την φάση του πρώτου γκολ . Όχι κύριοι, δεν ήταν οφσάιντ το γκολ του Λυμπερόπουλου!

Όπως αποκάλυψε η σελίδα στο facebook «Εγώ κάλυπτα τον Λυμπερόπουλο», ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ καλυπτόταν!

Από ποιον?

Από τον Κατσουράνη φυσικά…                                          BetBeast.com Πατήστε εδώ Αν και μικρή σημασία έχει αν ήταν τελικά οφσάιντ... Σε ένα μπουρδέλο όλοι βιάζονται να πηδήξουν!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου τηλεφωνήσουν, αν σε ρωτήσουν ποιο πρωτοσέλιδο διαβάζεις, Δήλωσε το, Φώναξε το δυνατά: "Διαβάζω ΗΜΙΧΡΟΝΟ!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...