Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Κανένα δίλλημα για τον Μήτρογλου!

Είναι δεδομένο, ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Στον Πανιώνιο έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίχτη και ο Τάκης Λεμονής σίγουρα θα τον ήθελε στην ομάδα του. Για τον ίδιο όμως, όπως δήλωσε ο ατζέντης του Γιάννης Λόμης, η καλύτερη επιλογή είναι ο Άρης:

«Προτεραιότητά μας την δεδομένη χρονική στιγμή και όπως έχουν δημιουργηθεί οι καταστάσεις είναι ο Κώστας να συνεχίσει για έξι μήνες δανεικός σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και στόχους.

Αυτές τις συνθήκες μας τις προσφέρει ο Αρης. Γιατί είναι ποιοτική ομάδα και θέλει πραγματικά τον Κώστα. Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου. Τον σεβόμαστε, αλλά θεωρώ ότι ο Αρης είναι καλύτερη επιλογή», δήλωσε ο Λόμης και πρόσθεσε αναφερόμενος και για την περίπτωση του εξωτερικού:

«Στο εξωτερικό και ειδικά στην Γερμανία, ο Κώστας έχει καλό όνομα. Εχω κάνει επαφές με αρκετές ομάδες και κάποιες θέλουν να τον αποκτήσουν δανεικό, με οψιόν αγοράς. Ωστόσο και όπως προανέφερα, προτεραιότητά μας είναι να πάει δανεικός σε ομάδα με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και για αυτό προτιμάμε τον Αρη και αποκλείουμε κάποια άλλη ελληνική ομάδα»...


3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Κωνσταντινος Καραμανλης είπε...

xronia sas polla

o prothipourgos tis xoras

Kostis Karamanlis

admin είπε...

Ευτυχώς που δεν είσαι ο Μητσοτάκης!

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου τηλεφωνήσουν, αν σε ρωτήσουν ποιο πρωτοσέλιδο διαβάζεις, Δήλωσε το, Φώναξε το δυνατά: "Διαβάζω ΗΜΙΧΡΟΝΟ!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...