Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Τελικά αποτελέσματα Εκλογών για τον Δήμο Θεσσαλονίκης!

Δήμαρχος Θες/νίκης εκλέγεται ο Στέλιος Παπαθεμελής με το συντριπτικό ποσοστό του 100%!

Ο κοντός κάνει την έκπληξη μετά από συμφωνία με τον Άνθιμο (που ως γνωστών έχει τα μέσα με Τον «Από Πάνω»), ο οποίος καταριέται τόσο τον Μπουτάρη (για τους γνωστούς λόγους), όσο και τον Γκιουλέκα γιατί τα σπορτέξ που ψώνισε χτες από το μαγαζί του, τον χτύπησαν στο μικρό του δαχτυλάκι!

Περιχαρής ο Στελλάκης πιάνει αμέσως δουλειά επιβάλλοντας νέο ωράριο λειτουργίας για τα νυχτερινά κέντρα (21:00-23:00 τις καθημερινές και 21:00-23:45 τα Σάββατα) αλλά και για τα γήπεδα όπου πλέον απαγορεύεται να διεξάγονται αγώνες μετά τις 21:00.

Έξαλλος ο Θ. Ζαγοράκης διαμαρτύρεται υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του θα υποστεί μεγάλη ζημιά αφού θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός του Champions League από την UEFA, σε περίπτωση βέβαια που τερματίσει στις 2 πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οργανώνουν συλλαλητήριο στην καμάρα για να διαμαρτυρηθούν όμως ο Στελλάκης έχει την λύση! Πείθει τον Άνθιμο να επικοινωνήσει με Τον «Από πάνω» ώστε να εξαφανίσει την Καμάρα! Έτσι και γίνεται! Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, σαστισμένοι, πιστεύουν ότι είναι θεϊκό σημάδι και αποφασίζουν να αλλάξουν πόλη και να… μετακομίσουν στην Πόλη.

Βλέποντας την πελατεία του να χάνεται, γνωστός Μιντιάρχης της πόλης δηλώνει ότι θα αποκαλύψει με τον Δορυφόρο του την συμπαιγνία Παπαθεμελή-Άνθιμου κάνοντας τον πρώτο να παραιτηθεί και οδηγώντας την πόλη ξανά σε εκλογές…

1 σχόλια :

Yellowmadnes1914 Official™ είπε...

xaxaxa

Δημοσίευση σχολίου

Αν σου τηλεφωνήσουν, αν σε ρωτήσουν ποιο πρωτοσέλιδο διαβάζεις, Δήλωσε το, Φώναξε το δυνατά: "Διαβάζω ΗΜΙΧΡΟΝΟ!"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...